Cityhunt

0.00 av 5 stjerner (0 anmeldelser)
Om escape rommet
I det siste har det vært seks bisarre krimhendelser i Bergen. Alt peker i retning av den onde mesterhjernen Professor M. Vi vet at han holder på å forberede sitt neste steg, og vi vet at det kommer til å være noe STORT denne gangen. Fremtiden til byen ligger i dine hender - stopp den sleipe banditten før det er for sent.

pillet tar ca. 2 t, men det er opp til deg om du ønsker å spille mot klokken, mot andre lag, eller om du ønsker å ta det i eget tempo. Ettersom handlingen skjer utendør, kle dere etter forholdene. Husk at det ikke finnes dårlig vær, kun dårlige klær! Hvis det er meldt regn eller det er noe kaldt ute, ta gjerne med ett plagg mer enn det dere tenker er nødvendig - just in case! :) I tilfelle været skulle virkelig bli ille, så er det flere av oppgavene som kan løses innendørs også. Ta med minst én smarttelefon per lag.

Spillet foregår i Bergen sentrum og er både rullestol- og barnevognvennlig.

Etter spillet så byr vi på en gratis kopp kaffe til deltagerne på Matbørsen! Der er det også rikelig med anledning til å sitte og ta seg et kjekt måltid sammen.
Info
Kapasitet:2-6 personer
Anbefalt antall2-6 personer
Vanskelighetvanskelig
Unnslippingsprosent45%
Temakrim
Pusletypergåter, logikk
(Det finnes ingen egenskaper)