Mystery Chambers Trondheim

0.00 av 5 stjerner (0 anmeldelser)
Om Lokasjonen
Hva er escape-rom?
Escape-rom er en sosial aktivitet for 2-8 personer som ønsker en utfordring utenom det vanlige. I et tematisk innredet rom fullt av spennende hemmeligheter, gjelder det å finne koder, løse oppgaver, vri hjernen, og kanskje viktigst av alt samarbeide, for å sammen overvinne tidsfristen på 60 minutter.

Dette er aktiviteten som passer perfekt til utdrikningslag, teambuilding, blåtur og andre sosiale sammenkomster!


Alle bookinger må skje minst fire timer før det valgte tidspunktet for ditt spill. Dette er for at vi skal kunne få personell til stede. Vi ser også helst at dere kommer til lokalet 10-15 minutter før bookingtidspunktet, så vi er sikre på å få tid til eventuelle grupper som kommer etter dere.Hvis dere ikke helt vet hvor mange dere blir, går det helt fint, så lenge dere vet hvor mange rom dere trenger. Bare legg inn en booking med et vilkårlig antall mennesker i de/det rommene/rommet dere vil ha uten å betale på forhånd. Vi gjør opp når dere kommer.

Er det skummelt? Hvordan ivaretas sikkerheten?
Våre rom er ikke horror-escape-rom, det vil si at de ikke er laget for å være skumle. Vi bruker ikke plutselige lyder, ting som spretter ut, eller effekter av noe slag som ikke du som spiller har kontroll over. Rommene er heller ikke klaustrofobiske - de er som vanlige rom, dere spiller med lyset på og dere orienteres om hvordan man kommer seg ut i en nødsituasjon. I Klasse 2B og Svanesang låses ikke dørene i det hele tatt, og i Munkens arbeidskammer orienterer vi om en måte døren kan åpnes på noen sekunder, som ikke innebærer å låse opp noe. Dette er selvsagt i tillegg til at rommene overvåkes hele tiden av deres spillvert.

Aldersgrense?
Vi har ikke satt noen nedre aldersgrense, da erfaring viser at det varierer mye fra barn til barn hvor mye de får ut av opplevelsen. Vi ser også at de barna som har likt det best har en tendens til å like å løse oppgaver fra før, og involveres skikkelig av de voksne.På den annen side vi valgt å la barn opp til og med 9 år gå gratis, fordi tendensen er at så unge barn får en begrenset opplevelse.Grupper av barn under 15 år må ha følge av en voksen.

Er rommene norske? Jeg ser bare engelsk her, må jeg kunne engelsk for å klare oppgavene?
Både rommene og nettsidene er på begge språk. Du trenger knapt å kunne engelsk i rommene, fordi hver gang du finner et stykke tekst du trenger innholdet i for å løse en oppgave, vil du finne to utgaver av teksten: En norsk og en engelsk (f.eks. på begge sider av et ark du fant). Av og til dukker det opp helt elementær engelsk, som å kunne telle litt, og enkelte biter med tekst man ikke trenger å forstå vil ikke være oversatt.

Dette ser ikke ut som noen utfordring for voksne, særlig ikke Klasse 2B?
Vær du trygg, alle våre rom er laget for å være en utfordring for alle! I Klasse 2B (og i noe mindre grad Munkens arbeidskammer) vil dere finne noen mer familievennlige oppgaver, men uansett alder på spillerne, kreves det en solid og koordinert innsats for å vinne det!

Selger dere gavekort?
Ja, det gjør vi! Gavekort av valgfri verdi kan kjøpes ved personlig oppmøte på et av våre lokaler. Ta kontakt, så finner vi en tid som passer for både oss og deg.

Universell utforming?
Våre lokaler er dessverre ikke tilpasset bruk av rullestol, vi beklager.

Noen av oppgavene er basert på hørsel og på farger (alle rom).

Kjæledyr?
Kjæledyr er ikke tillatt i eller utenfor lokalene.

Barnevogn?
Du kan fint ta med barnevogn inn i rommene.

Spesielle ønsker?
Ta kontakt med oss om dere ønsker dere å være flere enn grensene vi har satt (2-8), eller booke et tidspunkt vi ikke i utgangspunktet tilbyr, så skal vi se hva vi får til. Det kan også være at vi kan ordne noe mer du ønsker, om du har gode ideer!
Soendre gate 25 | Inngang fra Danielsbakerveita, 7010 Trondheim
(Fant ingen egenskaper.)
30-80 personer7-30 personer
mandag t.o.m. søndag kr265 pr person kr7 425 pr Box